ČeštinaEnglishEspañolPolskiРусский

Usuń swoje konto HIVOX

Usunięcie konta usuwa Twoje konto, dane logowania i zarejestrowane urządzenia (w ciągu 30 dni, łącznie z kopiami zapasowymi). Wiadomości wysłane do rozmów pozostają u pozostałych uczestników bez powiązania z Twoim kontem. Tej operacji nie można cofnąć.

To samo zrobisz w aplikacji: ⋮ → O aplikacji → Usuń konto.

Nie możesz się zalogować? Napisz z adresu e-mail swojego konta na [email protected] a usuniemy je ręcznie.